Bijzondere weg naar de totale volwassenheid

- een metafoor -

 

 

We komen op de wereld met een kaars in onze hand. De kaars is bestemd om licht en warmte te geven. Hij heeft helaas niet het vermogen zichzelf te ontsteken. Daarom moet er een andere warmtebron zijn die “de kaars van het welkom bij ons” ontsteekt. De liefde van de moeder is warmtebron nummer één. De eerste lach van de baby is het teken dat de kaars is gaan branden. Dat is een trapsgewijs proces waaraan heel veel mensen moeten bijdragen om een vitaal-emotieve volwassenheid te bereiken, waardoor we krachtig in het leven staan. Bij de eerste lach zijn we niet eenzaam meer, maar dan begint het pas.

 

Een cliënt aan het woord

"Nadat de hele kring van mensen die bepalend voor mijn emotieve ontwikkeling zijn geweest, mij een hartelijk welkom hebben toegeroepen door hun kaarsen aan de mijne te ontsteken, ervaar ik een positieve houding waarmee ik het leven tegemoet treedt.

 

Het had zo anders kunnen zijn.

Wat zou er van me geworden zijn als ik gebukt zou moeten gaan onder de kwellende gevoelens van falen en afgewezen zijn, van dagelijks op mijn tenen te moeten lopen en me anders moeten voordoen dan ik me werkelijk voel?

 

Zou er niets aan te doen zijn geweest? Ik denk het wel, maar dat is een diepe weg naar de werkelijke oorzaken van mijn klacht en mijn pijnen in mijn lijf en in mijn hart.

 

Ik weet dat de Mindlink onderzoekspraktijk hiervoor een geëigende weg is. Ze staan voor iedereen klaar en doen wat ze kunnen om de onderste steen boven te krijgen. Ik heb het ervaren. Geloof dat maar."

 

Casus 1:  Hoe de ervaring zich van de tijd niets aantrekt

 

Ze is op hoge leeftijd, een oude vrouw van achter in de tachtig die vanaf haar 3e jaar nooit zonder hulpmiddelen haar ontlasting kwijt kon. De oorlogsjaren en het zware leven tijdens de zwangerschap van haar moeder bleken tijdens het Mindlink onderzoek een ernstige prenatale verstoring van haar stofwisselingssysteem te hebben veroorzaakt. Het onderzoek naar de blokkades gedurende het prenatale stadium en de eerste jaren van haar leven brachten diverse knopen in de energetische doorstroming binnen bereik. Na meer dan een jaar behandelen is het gelukt: haar echtgenoot, haar huisarts die de kwaal kende en zijzelf stonden - net al wij - versteld van de heling van deze diepe problemen. De positieve Mindlink-Solutions en de Solfeggio-muziekfrequentie Therapie (SMT) met 528 Hz muziek als 'orchestration factor of repair' hebben hun vruchten afgeworpen. Wij constateren dat in dankbaarheid en ondersteuning van de waarde van het onderzoekssysteem.  Nieuwe kaarsen zijn voor haar gaan branden. Haar oude leven was losgekomen van de prille belastende ervaringen die haar in haar leven hadden verlamd.